CSS Menu Expand Css3Menu.comVildt overvågning,

Se i menuen andre sider fra Jagtservice.dk

Gratis hjælp til hjemmesider for foreninger/ jagtlag osv.

TESTSIDE

Mangler din forening/Jaktlag hjemmeside?, herunder/ i menuen lidt af de sider vi har lavet, de fleste sider er opbygget med gratis systemet Php Fusion, som er meget brugervenligt, hvilket gør det let for jer at skrive på siderne.
Hvis I ikke har hjemmeside, så vent med at bestille webhotel (200-300 kr.) da der er forskel på udbyder af webhotel, både kvalitets og prismæssig.
Omkostningerne for en webside er første år ca. = oprettelse 2-300 kr. de efterfølgene år ca. 100 kr for webhotel og 45kr. til dk-hostmaster.dk, så det er en billig måde at dele sine oplevelser og kommunikere med de andre medlemmer
Jeg tilbyder at oprette siden efter jeres ønske (næsten!), mindre vedligehold, hjælpe jer med opdatering af siden, til I selv kan klare det.
Min pris er at mine logoer altid skal ligge på siden, i venstre menu.(lige som her til venstre)
Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Testsider - Vildtkamera - Emåens jaktlag - Ryegnens jagtforening - Hkjagt Hårby Skytteforening - Bäcken`Jaktlag - Mellankärr Jaktlag - Lammamo Jaktlag - Jagtdebatten - Jagtformidling.dk - Pillefyret.dk - Grevindeskoven - Jaktformedling.se -

Domæner sælges
Schæferhunden.dk
Schæferhunde.dk
jagtrejser.eu
jagtrejse.eu
Jagtside.dk
münsterländer.dk
münsterländeren.dk
jægeren.dk
Denne side, samt alle undersider er testsider, så det er ikke altid de ser ok ud, sommetider vil de også fremtræde med et andet navn, dette pga. at nye sider først prøves og godkendes af nye ejere her inden de flyttes til deres nye domæne.

Begivenheder
<< Juni 2017 >>
Ma Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ingen begivenheder.

Nyheder

Test

I 1914 opholdt Pretorius sig stadig i området ved Ruvuma. Han havde åbenbart hørt om nogle af Karamojo Bells meritter for han var i gang med at planlægge en tur til Liberia, hvor Bell havde været i 1911, men nyheden om første verdenskrigs udbrud nåede ham i midten af august. Han havde fået efterretning om, at englænderne skulle have besat den tyske havneby Lindi og han forsøgte derfor at nå frem til denne by for at tilbyde sin tjeneste til de engelske styrker.
Det viste sig dog, at tyskerne stadig havde kontrol over Lindi, så Pretorius søgte tilbage mod portugisisk område men blev såret i begge ben under en ildkamp ved krydsningen af Ruvuma.

Under store lidelser lykkedes det ham ved hjælp af de lokale, at nå frem til Nyasaland (Malawi) efter et næsten fire ugers trek gennem Mocambique.
News
27-02-2012.
Test 2
Ønsker Du at udleje din ejendom til jagt, kan vi hjælpe d...
[Læst 2568 gange]
27-02-2012.
Test
1914 opholdt Pretorius sig stadig i området ved Ruvuma. H...
[Læst 2598 gange]
Alle Nyheder -